Nyt tag

Er du træt af at gå og kigge på det gamle og slidte tag? Er det utæt eller er der en helt tredje forklaring på, at du ønsker en tagrenovering eller et nyt tag?

 

Tag Tømrer Mortensen med på råd og lad os i fællesskab finde den løsning, der passer bedst til dig og dine ønsker. 

At lægge nyt tag eller renovere et eksisterende tag er en af mine spidskompetencer, og jeg sikrer kvalitetsarbejde i højeste kaliber. Jeg vil gå så langt som at sige, at jeg har “tag på det”.  

Jeg lægger nyt tag eller løser tagrenoveringer for både private og erhverv, og det gælder opgaver af alle størrelser. Der er der ingen begrænsninger, og jeg kan lægge tag i alle materialer.  

IMG_8556.HEIC

Hvad kan Tømrer Mortensen? 

Jeg har listet en række af de opgaver, jeg kan hjælpe dig og dit tag med herunder:

  •  Lægning af nyt tag i alle materialer 

  •  Tagrenovering 

  •  Udbedring af stormskader og vandskader 
     

Spar på varmeregningen og øg husets værdi med et nyt tag

Et nyt tag giver ikke kun dit hjem et nyt og flottere udtryk – det kan i sidste ende også spare dig betydelige summer på varmeregningen. Et nyt tag sikrer nemlig i højere grad, at varmen bliver holdt indendørs. Er du træt af et utæt tag, hvor varmen siver ud af, kan du med et nyt tag mærke den positive forskel på varmeregningen efter meget kort tid.  
 

Derudover er det også værd at huske på, at du med dit håndværkerfradrag kan fratrække nogle af udgifterne og dermed spare penge på den endelige regning. Et nyt tag er samtidig med at hæve værdien på dit hus, og selvom det kan virke som en stor udgift at få skiftet tag, er der efterfølgende rigtig mange fordele ved det.

Efterisolering af dit tag

Med et dårligt isoleret tag kan det ikke undgås, at der vil ske et stort varmetab. Varme søger nemlig opad, og det kan derfor godt betale sig at efterisolere loftet og taget. Et velisoleret loft og tag er ikke kun godt for din varmeregning - det er samtidig med til at sikre et mindre energiforbrug. 

Hvor besværligt en efterisolering af dit loft eller tag er, afhænger i høj grad af din tagkonstruktion. I tilfælde af et stort lofturm, der ikke er udnyttet, vil en efterisolering således være nemmere end en stue med loft til kip. En efterisolering kan således vise sig som et omfattende projekt, og under alle omstændigheder vil det være en rigtig god idé at inddrage en fagmand. 

Lad Tømrer Mortensen give sit bud på den bedste løsning for lige netop dig. 

Få en vurdering og pris på nyt tag

Prisen på et nyt tag afhænger af flere ting. De to vigtigste faktorer er, hvor stor tagarealet er og hvilken stand undertaget er i. Jo større tagareal desto højeste pris og jo større renovering eller måske endda udskiftning er undertaget desto højere pris.  

Det er ikke nødvendigvis alle ældre tage, der behøves en udskiftning af de helt store, og det kan i nogen tilfælde er tilstrækkeligt at renovere eller reparere taget. 

 

Jeg kommer gerne ud og foretager en vurdering af dit tag og går det igennem for utætheder, revner og lignende. Efterfølgende kan du få min vurdering af de omkostninger, der vil være forbundet med at udrede disse fejl og mangler. Her vil vurderingen vise, om det bedst kan betale sig at skifte hele taget både rent økonomisk og kvalitetsmæssigt, eller om der er fidus i at kun at foretage en mindre renovering.

 

Det er selvfølgelig helt uforpligtende, og det eneste du skal gøre for at få min vurdering er at kontakte mig.

KONTAKT MIG

RING TIL MIG
SKRIV TIL MIG
FØLG MED
  • White Facebook Icon
  • Instagram
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tak for din henveldelse! Jeg vender retur til dig hurtigst muligt.