Ombygning og tilbygning

Har du behov for mere plads, skal hjemmet have et nyt visuelt og funktionelt udtryk eller gemmer der sig en helt tredje forklaring bag, hvorfor du ønsker at bygge enten om eller til? Lad Tømrer Mortensen komme med på råds og få input fra en fagmand. 

Tømrer Mortensen udfører ombygninger og tilbygninger i alle størrelser. Du er garanteret en flot og solid løsning, og du kan vælge at få hjælp lige fra valg af materialer og frem til det endelige projekt står færdigt. Med andre ord kan du få det, som du har drømt om det.

Ved projekter som ombygning og tilbygning er det fra start vigtigt med en god dialog og forventningsafstemning, og netop det er jeg altid parat til at hjælpe dig med.

IMG_8327.HEIC

Få en fagmands vurdering

Uanset størrelsen på dit næste projekt er det altafgørende, at det færdige projekt matcher dine ønsker og behov. Det kan derfor være en rigtig god idé at tage en professionel med på råds. Vælg Tømrer Mortensen og få bygget dit projekt med ro i maven. 

 

Tømrer Mortensen kan hjælpe dig med alt lige fra kælder til kvist: 

  • Udestue

  • Garage

  • Nyt badeværelse

  • Flise- og klinkearbejde

  • Tilbygning af værelser

  • Sammenlægning af et eller flere rum

Forventningsafstemning er altafgørende 

Skal hjemmet totalrenoveres eller har du blot en simpel opgave, du skal have hjælp til at komme i gang med? Ombygninger og tilbygninger kan meget hurtigt komme til at føles uoverskuelige og umulige, hvis ikke du har erfaring med tømrer- eller snedkerfaget selv. Det gælder både for planlægningen, valg af de rigtige materialer og selve udførelsen. Det kan derfor være en rigtig god idé at hive en professionel med indover. 

Ønsker du professionel hjælp eller ønsker du bare at få nye input og indspark fra en fagmand? Så vil det være en god idé at inddrage Tømrer Mortensen i dine byggetanker. Tømrer Mortensen kan måske vise dig en ny side af projektet og kan i hvert fald guide dig i rigtig retning for både planlægning, valg af materialer og selve udførelsen. 

Tømrer Mortensen kommer gerne ud til en uforpligtende samtale om dit projekt. Du behøver kun at kontakte ham via en af nedestående muligheder - så hører du hurtigst muligt fra Tømrer Mortensen.

KONTAKT MIG

RING TIL MIG
SKRIV TIL MIG
FØLG MED
  • White Facebook Icon
  • Instagram
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tak for din henveldelse! Jeg vender retur til dig hurtigst muligt.