Nye døre og vinduer

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at udskifte dine døre og vinduer. I de fleste tilfælde skyldes det, at vinduerne og dørene er nedslidte og gamle. Her kan en udskiftning både give dit hjem et nyt udseende, det kan spare dig på varmeregningen fremadrettet og det kan øge værdien af dit hjem. I alle tilfælde er der en ting til fælles, og det er, at det er vigtigt, at monteringen af de nye vinduer og døre bliver udført korrekt.  
 

Her kommer Tømrer Mortensen ind i billedet. Udskiftning og montering af døre og vinduer er et af mine specialer, og det er din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført korrekt og efter aftale.  
 

Tømrer Mortensen tilbyder udskiftning af vinduer og døre hos både private og erhverv, og hos os er en aftale en aftale. 
 

IMG_8079.HEIC

Montering og udskiftning af vinduer og døre

Du kan bruge Tømrer Mortensen som din sparringspartner, så du får, lige hvad du drømmer om. Jeg kan klare alle opgaver, og en god forventningsafstemning er vigtig for mig, så du som kunde får det ønskede resultat. 

 

Jeg monterer vinduer og døre i træ og træ/alu, og du kan stort set selv bestemme farven på rammerne. Jeg monterer alt lige fra bondehusvinduer med pæne sprosser til store gulv-til-loft-vinduer, og jeg kan derfor være behjælpelige ved alle opgaver. Er du i tvivl om, hvilken løsning der vil være den mest optimale for dig, er du selvfølgelig altid velkommen til at få min professionelle vurdering.

  

Tømrer Mortensen står gerne for hele opgaven og leverer naturligvis også materialerne, hvis du ikke ønsker at skulle tænke over noget på opgaven selv. Dine tanker og idéer i sammenspil med min faglige ekspertise har vist sig ved flere lejligheder at være en rigtig god kombination. 

Jeg kan blandt andet tilbyde: 

  • Udskiftning af døre og vinduer 

  • Opsætning af hoveddøre, indvendige døre samt skydedøre 

  • Montering af tagvinduer og ovenlys 
     

Spar penge på varmeregningen og få et bedre indeklima 

Med nye vinduer og døre giver det selvfølgelig helt sig selv, at det vil have en positiv indflydelse på din varmeregning. Nye og moderne energivinduer holder nemlig markant bedre på varmen end ældre vinduer, og en udskiftning af vinduer og døre kan på den lange bane spare dig mange penge. Samtidig ser du dig i højere grad fri for risikoen ved fugt og skimmel, og det er selvfølgelig også en væsentlig faktor at tage med i overvejelserne.  
 

Hvad koster det at få nye vinduer og døre? 

Det kommer selvfølgelig helt an på antallet af vinduer og døre, materialet og tidsforbruget, hvad det i sidste ende koster at få nye vinduer og døre.  

Udskiftningen kan både ske i forbindelse med en større renovering af huset, men kan også ske uden nogen større entreprise. I begge tilfælde gælder det dog, at du får et personligt tilbud, der ikke er taget ud fra nogen listepris eller lignende, men derimod er udarbejdet specifikt til dig.  

Derudover er det også værd at huske på, at du med dit håndværkerfradrag har mulighed for at få fradrag på udgifter til arbejdslønnen ved udskiftning af vinduer og døre. I sidste ende betyder det, at den samlede udgift for udskiftning bliver mindre, og kommer dig til gode i sidste ende. 

KONTAKT MIG

RING TIL MIG
SKRIV TIL MIG
FØLG MED
  • White Facebook Icon
  • Instagram
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tak for din henveldelse! Jeg vender retur til dig hurtigst muligt.